Privacy verklaring Vastgoed & Interieurfotograaf

  1. Wanneer verwerken wij welke persoonsgegevens

    1. Op het moment dat u zich registreert bij Vastgoed & Interieurfotograaf, een product aanschaft of meedoet in een online enquête, verwerken wij onder andere uw naam, (email-) adresgegevens en contactvoorkeuren.

  2. Waarvoor verwerken wij uw persoonsgegevens

    1. De persoonsgegevens die wij verwerken gebruiken wij om u te identificeren, om contact met u te houden (bijvoorbeeld naar aanleiding van een vraag over het gebruik van de diensten van Vastgoed & Interieurfotograaf) en om onze afspraken over het gebruik van Vastgoed & Interieurfotograaf te kunnen uitvoeren en handhaven.

    2. Hiernaast verwerken we deze gegevens om ons te helpen onze diensten te verbeteren, functionaliteiten te optimaliseren evenals onze marketing- en salesactiviteiten.

    3. Als u zich hiervoor heeft ingeschreven, gebruiken wij uw emailadres ook om u actuele berichten te sturen over Vastgoed & Interieurfotograaf, zoals nieuws of ontwikkelingen omtrent Vastgoed & Interieurfotograaf. Mocht u niet langer in onze mailinglijst willen voorkomen dan verzoeken wij u een email te sturen naar info@vastgoed-interieurfotograaf.nl, of u uit te schrijven via de nieuwsbrief die u heeft ontvangen.

    4. Voor het sturen van actuele berichten is de grondslag echter uw toestemming, die we u vragen voor dit gebruik. De verstrekking van uw persoonsgegevens is niet een wettelijke verplichting. Bij het niet verstrekken van de gegevens kunnen echter sommige diensten en functionaliteiten van de Website niet of niet optimaal worden geboden.

  3. Cookies

    1. Op de Website maken wij gebruik van technieken die informatie uit uw randapparatuur kan lezen of op uw randapparatuur kan opslaan (hierna: cookies).

    2. Zo kunnen wij met behulp van cookies statistieken bijhouden over hoeveel bezoekers de Website krijgt en welke pagina's het meest worden bekeken. We gebruiken voor het bijhouden van statistieken een cookie van Google, als deel van de "Analytics"-dienst. De informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

  4. Bewaartermijnen

    1. Vastgoed & Interieurfotograaf zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de doeleinden vermeld in artikel 2.

    2. Uw persoonsgegevens mogen langer bewaard worden voor zover dit noodzakelijk is om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals fiscale bewaartermijnen.

    3. U heeft het recht Vastgoed & Interieurfotograaf te verzoeken om inzage tot en correctie, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens, of om bezwaar te maken tegen de verwerking. U heeft ook het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

    4. U heeft het recht uw eventuele toestemming voor het verwerken van persoonsgegevens te allen tijde in te trekken. Dit doet niet af aan de rechtmatigheid van de op toestemming gebaseerde verwerkingen die plaatsvonden vóór deze intrekking. Intrekking van uw toestemming kan ertoe leiden dat Vastgoed & Interieurfotograaf bepaalde diensten niet meer kan leveren.

  5. Wijziging

    1. Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Wij publiceren de meest recente versie van deze verklaring op de Website.

  6. Vragen over de Privacy statement

    1. Mocht u vragen of bezorgdheden hebben over de Privacy Policy van Vastgoed & Interieurfotograaf maakt u deze dan graag kenbaar via info@vasgoed-interieurfotograaf.nl.

    2. Vastgoed & Interieurfotograaf is gevestigd aan de Legebuorren 27 (8525 GX) te Langweer, Nederland en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01167385 (Home Creations).

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest
  • Twitter

Copyright © 2020 Nancy Geertsma All Rights Reserved 

  info@vastgoed-interieurfotograaf.nl

Algemene voorwaarden